Nieuwbouw en verbouw

Het bouwen van een woning in de vrije sector brengt veel werk met zich mee. Van het uitzoeken van stenen en dakpannen tot en met het bepalen van de plaats van de stopcontacten en buitenlampen. Bijna niets is mooier dan het vormgeven van uw eigen woning. Mocht u echter even niet kunnen beslissen, dan willen wij u graag van dienst zijn bij het realiseren van uw wensen.

HTML5 Icon HTML5 Icon

Vrijstaand
Een vrijstaande woning bouwen geeft vrijheid in het bepalen van stijl, indeling en toe te passen materialen, Bouwbedrijf Wilbrink kan u daarbij assisteren door mee te denken over de vele mogelijkheden of het nu modern is of landelijk. Wijzigingen die tijdens de bouw plaatsvinden worden tegen realistische prijzen verrekend als meer/minderwerk. Het is van belang datu tijdens de bouw betrokken blijft zodat het eindresultaat wordt zoals u dat wenst.

Bij Bouwbedrijf Wilbrink geldt dat een huis als een maatkostuum dient te passen. Dit kan alleen bereikt worden als de bouwer aanvoelt wat de wensen van de klant zijn, en dit vervolgens tot uitvoer weet te brengen in het bouwplan.Oog voor detail, en gebruik van kwalitatief betere materialen resulteren in een perfecte woning die de "levensvisie"van de bewoners weerspiegelt.

HTML5 Icon HTML5 Icon